Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød politiet i Svenstrup

15. november 2018 kl. 13:00 - 17:00

Mød politiet i Svenstrup

Mød politiet i Svenstrup i dag, 15. november fra kl. 13.00 – 17.00 Du kan finde vores mobile politistation på Godthåbsvej 12, parkeringspladsen ved Brugsen. Der er politibetjente med – en fra forebyggelse og en fra berigelse. Få en snak om blandt andet den senere tids indbrud. Kig endelig forbi.

GØR LIVET SURT FOR INDBRUDSTYVEN

Det er desværre – her på det seneste – mange nordjyder, der er kommet hjem til et hus, hvor indbrudstyven har aflagt et uvelkommen visit.

Men hvad kan man gøre for at sikre, at det ikke sker igen?

I samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd har vi et par gode råd til dig, der har været udsat for indbrud eller dig, der blot vil gøre livet ekstra surt for indbrudstyven.

  • Hos BoTrygt kan du bestille et indbrudscheck. Så kommer de og viser, hvor indbrudstyven måske kunne finde på at komme ind. Læs mere her: https://botrygt.dk/
  • Sæt lys op. Indbrudstyven arbejder bedst i mørke. Er der en lampe, der tænder ved bevægelse, bliver tyvens arbejde pludselig rigtig svært.
  • Husk fornuften! Lås døre og vinduer og lad være med at sætte PH-lampen i vindueskarmen. Så bliver tyven ikke så fristet.

//NjylPoliti

Detaljer

Dato:
15. november 2018
Tidspunkt:
13:00 - 17:00

Sted

SuperBrugsen
Godthåbsvej 12
Svenstrup, 9230 Danmark
+ Google Map
Telefon:
98 38 17 22
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/sbsvenstrup/