Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Moster Metas Monsterbeskytter-workshop

26. april kl. 10:00 - 11:30

Moster Metas Monsterbeskytter-workshop

Hør om Moster Meta, som er monsterbeskytter.

Og lav din egen monsterbeskyttelse.

Har du egentlig nogensinde tænkt over hvorfor der er monstre i hele verden? Hvis ikke du har fundet svaret, så har Moster Meta det. Som officielt udnævnt ”Monsterbeskytter”, har hun fået overleveret en over 100 år gammel bog.

I denne bog er der optegnelser, artikler og historier om monstre. Der er en helt særlig historie, der fortæller om, hvor alle verdens monstre kommer fra. Engang var der nemlig et land, hvor der kun boede monstre, men en dag. hvor det regnede virkelig meget, gik monsterlandet løst og drev til søs. Hvad der videre skete, må du vente med at høre.

Moster Meta viser stolt sin bog frem og fortæller indlevende om monsterlandet der drev til søs. Efter fortællingen vil hun introducere nogle helt særlige remedier, som alle fremtidige monsterbeskyttere må have med sig i deres arbejde med at opdage og passe de monstre, de møder på deres vej.

Børnene får nu til opgave at laves deres egne monsterremedier, og vi tjekker selvfølgelig lige sammen, hvordan de virker. Når børnene har lavet deres egne personlige monsterremedier, får de et flot og prestigefyldt ”Monsterbeskytter Certifikat”.

4-8 år.

Tilmeld dig her!

Arrangør

Aalborg Bibliotekerne
Telefon:
99 31 43 00
E-mail:
bibliotek@aalborg.dk
Hjemmeside:
https://www.aalborgbibliotekerne.dk

Sted

Svenstrup Bibliotek
Godthåbsvej 14D
Svenstrup, 9230 Danmark
+ Google Map
Telefon:
99312495